FANMAIL

BRAND NEW LIVE EVENTS IS EEN LABEL VAN BRAND NEW LIVE

over ons


//

 

 

Met Brand New Live Events creëer je enthousiaste bewonderaars en liefhebbers van je merk, organisatie of product. Onze events brengen relevante en krachtige connecties met doelgroepen tot stand. Fanships. Zo maken we van collega’s, klanten, relaties, partners, pers en prospects loyale merkenfans.

 

SOORTEN EVENTS

Brand New Live Events brengt merken tot leven door middel van events. Events zijn er in alle soorten en maten, afhankelijk van doelstellingen en doelgroepen.

In de afgelopen 25 jaar hebben wij veel ervaring opgebouwd met het effect van events zoals B2B-events, persevents, personeelsfeesten, launchevents, publieksevents, concerten, jubilea, beurzen, festivals en awardshows.

 

Wat je doel of wie je doelgroep ook is, Brand New Live Events vertaalt je boodschap naar een unieke eventbeleving.

Brand New Live Events heeft alles in huis om fans te creëren door middel van events. Wij verzorgen de volledige organisatie van creatief concept tot en met productie. Daarnaast bieden we expertise en diensten aan op deelgebieden zoals uitnodigingstrajecten, hospitality, branding, entertainment, showregie, persbegeleiding, veiligheid en VIP treatment.

 

Brand New Live Events is een label van hét entertainment marketingbureau Brand New Live. We begrijpen als geen ander dat een event vaak onderdeel is van de marketingmix. Reden waarom wij gebruik maken van de kennis en diensten van onze partner Brand New Live, waar dé specialisten werken op het gebied van strategie, positionering, merkactivatie, sponsoring en artist brand matching.