Een label van Brand New Live

------------------------------------

FANMAIL

VR-MIBO, HET NIEUWE EVENEMENTEN CONCEPT
 
privacybeleid

 

strategisch PARTNERSHIP  ZINNIGE ZAKEN

zinnigezaken_LOGO_CYAAN.jpg

over ons


//

 

Brand New Live Events creëert fans voor je merk door middel van beleving. Onze events brengen relevante en krachtige connecties met doelgroepen tot stand; fanships. Zo maken we van collega’s, klanten, relaties, partners, pers en prospects loyale merkenfans.

 

Wij ontwikkelen beleveniscommunicatie in de vorm van een B2B-event, persevent, personeelsfeest, corporate concert, publieksevent of awardshow.

 

 

SOORTEN EVENTS

Events zijn er in vele vormen, afhankelijk van je doelstellingen en doelgroepen.

In de afgelopen 25 jaar hebben wij veel ervaring opgebouwd met het effect van events zoals B2B-events, persevents, personeelsfeesten, launch events, publieksevents, concerten, jubilea, beurzen, festivals en awardshows.

 

En vanaf 2018 ook maatschappelijk verantwoorde events. Lees hieronder meer!

Brand New Live Events heeft een MVE-partnership met Zinnige Zaken. Maatschappelijk Verantwoorde Events bestaan uit maatschappelijke teamactiviteiten voor bedrijven. Van eendaags teamuitje tot complete programma’s waarbij de medewerkers centraal staan. MVE is een praktische en laagdrempelige manier om invulling te geven aan je rol in de samenleving. Zinnige Zaken heeft een imposante track record als maatschappelijk eventpartner van o.a. Eneco, KLM, Mars, Philips, PWC en Rabobank.

 

Naast co-creatie voor opdrachtgevers zullen Brand New Live Events en Zinnige Zaken proactief MVE-concepten in de markt zetten.

 

Weten hoe je je verantwoordelijkheid als bedrijf invulling kunt geven met events? Kom vooral langs voor een zinnig gesprek met lekkere koffie én chocolade!

Brand New Live Events verzorgt de volledige organisatie van creatief concept tot en met productie. Daarnaast bieden we expertise en diensten aan op deelgebieden zoals communicatietrajecten, hospitality, branding, entertainment, showregie, persbegeleiding, veiligheid en VIP treatments.

 

Brand New Live Events is het event-label van hét entertainment marketingbureau Brand New Live. Wij weten dat een event vaak onderdeel is van de marketingcommunicatiemix. Reden waarom wij vaak en graag gebruik maken van de kennis en diensten van Brand New Live. Hier werken dé specialisten op het gebied van strategie, positionering, merkactivatie, sponsoring en artist brand matching. Neem eens een digitaal kijkje!